100% Argan-Öljy

Järjestä:  
 • Argan Öljy
  Marokkolainen Argan Öljy, 100%, Luomu, 200ml Täyttöpakkaus

  Aito Marokkolainen luomu-sertifikoitu Argan-öljy. 100% luonnontuote. Ei jatkettu muilla öljyillä. Lisäaineeton ja hajusteeton. Sopii hyvin herkälle iholle.

  Arganöljy sisältää tärkeitä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Arganöljyssä on runsaasti E-vitamiinia ja se auttaa mm. ihottuman, atooppisen ihon sekä psoriasiksen hoidossa. Arganöljy suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja rauhoittaa kutinaa. Auttaa suojaamaan auringolta, sekä hoitaa auringon polttamaa ihoa.

  Lisäksi Arganöljy auttaa vähentämään mm. raskausarpia ja ihon pieniä virheitä sekä kiinteyttää. Arganöljy imeytyy nopeasti ja säilyttää ihosi talirauhasen luonnollisen tasapainon - siksi se ei jätä ihoa tai hiuksia öljyiseksi. Säännöllisesti käytettynä talirauhasen tuotanto tasapainottuu ja iho voi hengittää normaalisti. Ihosta tulee pehmeämpi ja näyttää terveemmältä ja heleämmältä.

  Arganöljyllä on ihon vanhenemista ehkäisevä vaikutus, sillä se lisää ihon elastisuutta ja auttaa vähentämään ihon hienoja ryppyjä.

  Ihonhoidon lisäksi, arganöljy on erinomainen apu kuiville, elottomille ja katkeileville hiuksille, sekä hiuspohjalle. Pari tippaa suihkun jälkeen tekee ihmeitä. Tai sitä voi hieroa suoraan päänahkaan ennen suihkua.

Sivulla      1 - 1 / 1 tuloksesta